Téli szünet 2017.

Kedves Gyerekek és Szülők! Az idei tanév téli szünete 2017. december 23-tól 2018. január 2-ig tart. Kollégista tanulókat 2017. január 2-án 14:00-tól várjuk. A tanítás január 3-án 8:00-kor kezdődik. Mindenkinek kellemes pihenést, áldott ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánunk!

Karácsonyi ünnepség 2017.

Iskolánk karácsonyi ünnepségét 2017. december 22-én rendezzük meg iskolánk ebédlőjében. A felajánlott adományokat, segítségeket ezúton is köszönjük. A szervező 6. és 14. osztály nevében meghitt, békés készülődést és örömteli várakozást kívánunk!

“Együtt-Értük” Gálaest 2017.

December idusán ÜNNEPELJEN velünk EGYÜTT, – ÉRTÜK! ÉRTÜK, vagyis az értelmi sérült, súlyosan-halmozottan sérült s autizmussal élő gyermekekért! Álljunk meg egy estére rohanó világunkban, s egy kellemes vacsora mellett – zenét, verset hallgatva, kézműves alkotásokat nézegetve engedjük, hogy beszűrődhessen lelkünkbe a sérült gyermekek és fiatalok tiszta, őszinte világa. Programunk 18 órakor kezdődik a támogatott gyermekek…

Jutalom színház 2017. 12.

Az idei év utolsó jutalomszínházi programján  a fejlesztő iskolai csoport súlyos-halmozottan sérült tanulói vesznek részt. December 11-én 14 órakor Érden, a Szepes Gyula Művelődési Házban – a kelta, magyar, klezmer és balkán népzene hangulataiból merítő és jeles magyar költők verseiből táplálkozó – Katáng zenekar karácsonyi koncertjét hallgathatják meg. A jutalmazottaknak gratulálunk és jó szórakozást kívánunk!

Színvarázs fellépések 2017.12.

A zenekar számára az adventi készülődés, mindig sok fellépést is jelent. Decemberi fellépéseik a következőképpen alakulnak: december 6. – Martonvásár, Harmónia Gondoskodás Idősek Otthona december 9. – Sárbogárd, FMPSZ (Fogyatékkal élők világnapja) december 10. – Martonvásár, BBKK (Szeretetvendégség) december 12. – Martonvásár, BBKK (Hölgy-klub) december 15. – Martonvásár, BBKK (“Együtt-Értük” Alapítvány jótékonysági estje) december 21.…

Mikulás ünnepség ’17

Iskolánk Mikulás ünnepségét 2017. december 7-én rendezzük meg az intézményünk ebédlőjében. A tanulók zenés műsora mellett a bábcsoport előadása és a felnőttek ajándék mesejátéka színesíti majd a programot. A szervező 5. és 7. osztály nevében vidám készülődést és örömteli várakozást kívánunk!

Őszi nevelési értekezlet – 2017.11.

Tisztelt Szülők! Ahogyan arról korábban tájékoztatást adtunk 2017. november 27-én (hétfőn) őszi nevelési értekezletet tartunk. November 27. tanítás nélküli nap az iskolában. Ezen a napon előzetes igények szerint felügyeletet tudunk biztosítani! Ezúton is köszönjük együttműködésüket!

Szülőklub foglalkozás 2017. 11.

Munkacsoportunk a 2017/2018-as tanév harmadik foglalkozását november 24-én (pénteken) 10 órától tartja. Ezen a napon egy kellemes, kötetlen beszélgetésre és egy jó hangulatú együtt gondolkodásra várjuk az érdeklődő szülőket. Témánk az öko-szemlélet formálás és egészség nevelés. Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk!

Nyílt nap a Készségfejlesztő Iskolában

Kedves Szülők! Kedves Kollégák! A martonvásári Pápay Ágoston Általános Iskola Készségfejlesztő Iskola és Kollégium nyílt napot szervez a szakképzés iránt érdeklődő szülők és pedagógusok részére 2017. november 21-én (kedden) 9 és12 óra között A nyílt nap programtervezete: 9.00-10.00: Az intézmény rövid bemutatása / Orbánné Molnár Anikó, igazgató / A gyakorlati képzés színtereinek bemutatása / Pápay…

Jutalom színház 2017. 11.

Általános iskolás tanulóink jutalmazása iskolánkban havi rendszerességgel megtörténik. Az osztályfőnökök és az osztályközösség által jutalmazásra javasolt diákjaink november 20-án 14 órakor Érden, a Szepes Gyula Művelődési Házban tekinthetik meg a LUDAS MATYI – a Szegedi Miniszínház előadását. A jutalmazottaknak gratulálunk és jó szórakozást kívánunk!