Házi szavalóverseny

Iskolánk házi szavalóversenyét az idei tanévben április 27-én 9:00-kor rendezzük meg. Az általános iskola és a készségfejlesztő iskola tanuló 3 korcsoportban mutathatják be vers- és prózamondó tudásukat. Szép napot és sok sikert kívánunk mindenkinek!

Színvarázs zenekar Erdélyben

Iskolánk Színvarázs zenekara április 27-30-ig vesz részt Erdélyben a sepsiszentgyörgyi Szent György napok keretében megrendezésre kerülő 6. Outsider Music Festen. Ezúton is köszönjük a meghívást. Jó utat és sok sikert kívánunk a zenekarnak!

Szülőklub foglalkozások

A hétfői- rendhagyó- színház látogatás után a soron következő szülőklub foglalkozásunkat április 12-én (szerdán) tartjuk. Az összejövetel fő témája a terápiás foglalkozások és azok pozitív hatásai, lehetőségei lesznek. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tavaszi szünet

Kedves Gyerekek és Szülők! Az idei tanév tavaszi szünete 2017. április 13-tól 2017. április 18-ig tart. Kollégista tanulókat 2017. április 18-án 14:00-tól várjuk. A tanítás április 19-én 8:00-kor kezdődik. Mindenkinek kellemes pihenést és boldog húsvéti ünnepeket kívánunk!