Szülőklub foglalkozás

Munkacsoportunk a 2017/2018-as tanév első foglalkozását október 6-án (pénteken) 9 órától tartja. Ezen a napon egy kellemes, kötetlen beszélgetésre és egy jó hangulatú közös munkálkodásra, udvar szépítésre várjuk az érdeklődő szülőket. Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk!

Őszi erdei iskola

Iskolánk hat osztálya vesz részt október 2-9-ig – Gánton a Fecskepalotában – az őszi erdei iskolai programban. Minden csoportnak és a kísérőknek kellemes időtöltést, vidám táborozást kívánunk!

Szülői értekezlet – 2017.09.

Kedves Szülők! A 2017/2018-as tanév első szülői értekezletét 2017. szeptember 29-én (pénteken) tartjuk, melyen mindenki megjelenésére számítunk. A vezetőség által tartott rövid tájékoztatás után az érintett osztályfőnökök ismertetik a tanév rendjét, feladatait, programjait.

Sérült Gyermekek Napja

Az idei évben 26. alkalommal szervezi meg az ÉFOÉSZ a Sérült Gyermekek Napját a Fővárosi Növény- és Állatkertben szeptember 18-án (hétfőn). Iskolánk több csoportja is részt vesz az egész napos eseményen. Minden résztvevőnek kellemes időtöltést kívánunk!

Színvarázs a Harmóniában

Az intézményünk ulwila-módszerrel dolgozó Színvarázs zenekara felkérést kapott a 2018. szeptember 9-én megrendezésre kerülő 3 generációs találkozó Martonvásáron című rendezvényre. A rendezvény célja, hogy örömteli ünnepen köszöntsék Martonvásár szép-korú lakosságát és hozzátartozóikat, valamint a Harmónia Idősek Otthonában élőket és családtagjaikat. A rendezvény helyszíne a martonvásári Tóth Iván Sportcsarnok. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!

Tanévnyitó 2017/2018.

Iskolánk 2017/2018-as tanévnyitó ünnepségére, illetve az új tanulók köszöntésére szeptember 7-én (csütörtökön) 9 órakor kerül sor. Hagyományaink szerint e napon köszöntjük új tanulóinkat és tűzzük fel ünnepélyesen készségfejlesztő iskolás fiataljainkra az intézmény jelvényét. Mindenkinek sikeres tanévet kíván ezúton is a szervező 9-10. osztály!