Őszi nevelési értekezlet – 2017.11.

Tisztelt Szülők! Ahogyan arról korábban tájékoztatást adtunk 2017. november 27-én (hétfőn) őszi nevelési értekezletet tartunk. November 27. tanítás nélküli nap az iskolában. Ezen a napon előzetes igények szerint felügyeletet tudunk biztosítani! Ezúton is köszönjük együttműködésüket!

Szülőklub foglalkozás 2017. 11.

Munkacsoportunk a 2017/2018-as tanév harmadik foglalkozását november 24-én (pénteken) 10 órától tartja. Ezen a napon egy kellemes, kötetlen beszélgetésre és egy jó hangulatú együtt gondolkodásra várjuk az érdeklődő szülőket. Témánk az öko-szemlélet formálás és egészség nevelés. Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk!

Nyílt nap a Készségfejlesztő Iskolában

Kedves Szülők! Kedves Kollégák! A martonvásári Pápay Ágoston Általános Iskola Készségfejlesztő Iskola és Kollégium nyílt napot szervez a szakképzés iránt érdeklődő szülők és pedagógusok részére 2017. november 21-én (kedden) 9 és12 óra között A nyílt nap programtervezete: 9.00-10.00: Az intézmény rövid bemutatása / Orbánné Molnár Anikó, igazgató / A gyakorlati képzés színtereinek bemutatása / Pápay…

Jutalom színház 2017. 11.

Általános iskolás tanulóink jutalmazása iskolánkban havi rendszerességgel megtörténik. Az osztályfőnökök és az osztályközösség által jutalmazásra javasolt diákjaink november 20-án 14 órakor Érden, a Szepes Gyula Művelődési Házban tekinthetik meg a LUDAS MATYI – a Szegedi Miniszínház előadását. A jutalmazottaknak gratulálunk és jó szórakozást kívánunk!