Téli szünet 2017.

Kedves Gyerekek és Szülők! Az idei tanév téli szünete 2017. december 23-tól 2018. január 2-ig tart. Kollégista tanulókat 2017. január 2-án 14:00-tól várjuk. A tanítás január 3-án 8:00-kor kezdődik. Mindenkinek kellemes pihenést, áldott ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánunk!

Karácsonyi ünnepség 2017.

Iskolánk karácsonyi ünnepségét 2017. december 22-én rendezzük meg iskolánk ebédlőjében. A felajánlott adományokat, segítségeket ezúton is köszönjük. A szervező 6. és 14. osztály nevében meghitt, békés készülődést és örömteli várakozást kívánunk!

“Együtt-Értük” Gálaest 2017.

December idusán ÜNNEPELJEN velünk EGYÜTT, – ÉRTÜK! ÉRTÜK, vagyis az értelmi sérült, súlyosan-halmozottan sérült s autizmussal élő gyermekekért! Álljunk meg egy estére rohanó világunkban, s egy kellemes vacsora mellett – zenét, verset hallgatva, kézműves alkotásokat nézegetve engedjük, hogy beszűrődhessen lelkünkbe a sérült gyermekek és fiatalok tiszta, őszinte világa. Programunk 18 órakor kezdődik a támogatott gyermekek…

Jutalom színház 2017. 12.

Az idei év utolsó jutalomszínházi programján  a fejlesztő iskolai csoport súlyos-halmozottan sérült tanulói vesznek részt. December 11-én 14 órakor Érden, a Szepes Gyula Művelődési Házban – a kelta, magyar, klezmer és balkán népzene hangulataiból merítő és jeles magyar költők verseiből táplálkozó – Katáng zenekar karácsonyi koncertjét hallgathatják meg. A jutalmazottaknak gratulálunk és jó szórakozást kívánunk!

Színvarázs fellépések 2017.12.

A zenekar számára az adventi készülődés, mindig sok fellépést is jelent. Decemberi fellépéseik a következőképpen alakulnak: december 6. – Martonvásár, Harmónia Gondoskodás Idősek Otthona december 9. – Sárbogárd, FMPSZ (Fogyatékkal élők világnapja) december 10. – Martonvásár, BBKK (Szeretetvendégség) december 12. – Martonvásár, BBKK (Hölgy-klub) december 15. – Martonvásár, BBKK (“Együtt-Értük” Alapítvány jótékonysági estje) december 21.…

Mikulás ünnepség ’17

Iskolánk Mikulás ünnepségét 2017. december 7-én rendezzük meg az intézményünk ebédlőjében. A tanulók zenés műsora mellett a bábcsoport előadása és a felnőttek ajándék mesejátéka színesíti majd a programot. A szervező 5. és 7. osztály nevében vidám készülődést és örömteli várakozást kívánunk!