Mikulás ünnepség 2018.

Iskolánk Mikulás ünnepségét 2018. december 6-án délután rendezzük meg az intézményünk ebédlőjében. A tanulók zenés műsora mellett idén is a bábcsoport előadása és a felnőttek ajándék mesejátéka színesíti majd a programot. A szervező 5. és 6. osztály nevében vidám készülődést és örömteli várakozást kívánunk!

Jutalom színházlátogatás 2018.11.

Általános iskolás tanulóink jutalmazása iskolánkban havi rendszerességgel megtörténik. Az osztályfőnökök és az osztályközösség által jutalmazásra javasolt diákjaink november 19-én 14 órakor Érden, a Szepes Gyula Művelődési Házban tekinthetik meg A székely menyecske meg az ördög c. népmesét Fabók Mancsi Bábszínháza előadásában. A jutalmazottaknak gratulálunk és jó szórakozást kívánunk!

Nyílt nap a Készségfejlesztő Iskolában – 2018.11.

Intézményünk Készségfejlesztő Iskolájában 2018. november 28. 9 órakor nyílt napot tartunk. A résztvevők részletes tájékoztatást kapnak a képzésről és Munkahelyi Gyakorlati Programunkról. Előzetes bejelentkezés és egyeztetés alapján biztosítjuk a látogatást, melyet iskolánk elérhetőségein megtehetnek november 27-ig.

Őszi szünet 2018.

Kedves Gyerekek és Szülők! Az idei tanév őszi szünete 2018. október 29-től november 2-ig tart. Kollégista tanulókat november 4-én (vasárnap) 14:00-tól tudjuk fogadni. A tanítás november 5-én (hétfőn) 8:00-kor kezdődik. Jó pihenést mindenkinek!

Jutalom színházlátogatás 2018.10

Általános iskolás tanulóink jutalmazása iskolánkban havi rendszerességgel megtörténik. Az osztályfőnökök és az osztályközösség által jutalmazásra javasolt diákjaink október 15-én 14 órakor Érden, a Szepes Gyula Művelődési Házban tekinthetik meg a Csengő-bongó királyság c. mesejátékot a Fogi Színház előadásában. A jutalmazottaknak gratulálunk és jó szórakozást kívánunk!

Szülőklub foglalkozás 2018.10.

Munkacsoportunk a 2018/2019-es tanév első foglalkozását október 12-én (pénteken) 9 órától tartja. Ezen a napon egy kellemes, kötetlen beszélgetésre és egy jó hangulatú közös munkálkodásra, udvar szépítésre várjuk az érdeklődő szülőket. Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk!

Zene világnapja másként 2018.10.

Színvarázs zenekarunk az idei évben is több felkérést kapott a zene világnapja alkalmából. Örömünkre szolgál, hogy a zenekart már évek óta visszahívják és szeretettel várják ennek a jeles napnak a kapcsán is. Idén októberben két fellépésünk lesz: október 9-én Tárnokon a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában október 19-én a biatorbágyi Művelődési Házban.

Évfordulós ünnepség – 2018.10.

Intézményünk idén ünnepli alapításának 45. évfordulóját. Ebből az alkalomból egy szakmai nappal egybekötött ünnepséget szervezünk 2018. október 4-re, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.     Program: 9.30  Vendégek fogadása 10.00 Megnyitó – A jubiláló intézmény köszöntése Köszöntőt mond: Szilágyiné Németh Sarolta a Dunaújvárosi Tankerületi Központ Igazgatója 10.10 Az elmúlt 5 év szépségei, eredményei Előadó: Orbánné…

Diáktalálkozó 2018.09.

Kedves Öregdiákok, kedves szülők! Iskolánk 45 éves évfordulója alkalmából sok szeretettel várjuk 2018. szeptember 28-án (pénteken) délután azokat a diákokat, akik az elmúlt 15 évben fejezték be intézményünkben sikeresen tanulmányaikat. Várjuk továbbá a szülőket és a volt kollégákat is, akik mindezt lehetővé tették számukra. Mindenkinek kellemes, jó hangulatú találkozást és örömteli délutánt kívánunk!

Sérült Gyermekek Napja – 2018.09.

Az idei évben 27. alkalommal szervezi meg az ÉFOÉSZ a Sérült Gyermekek Napját a Fővárosi Növény- és Állatkertben szeptember 17-én (hétfőn). Iskolánk több csoportja is részt vesz az egész napos eseményen. Regisztrálni az alábbi linkre kattintva (szeptember 10-ig), az űrlap kitöltésével lehetséges. https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf9rvcyv7lfaMSy12…/viewform Minden résztvevőnek kellemes időtöltést kívánunk!