Téli szünet 2018.

Kedves Gyerekek és Szülők! Az idei tanév téli szünete 2018. december 22-től 2019. január 2-ig tart. Kollégista tanulókat 2019. január 2-án 14:00-tól várjuk. A tanítás január 3-án (csütörtökön) 8:00-kor kezdődik. Mindenkinek kellemes pihenést, áldott ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánunk!

Karácsonyi ünnepség 2018.

Iskolánk karácsonyi ünnepségét 2018. december 20-án rendezzük meg iskolánk ebédlőjében. A felajánlott adományokat, segítségeket ezúton is köszönjük. A szervező 8. és 11. osztály nevében meghitt, békés készülődést és örömteli várakozást kívánunk!

Jutalom színházlátogatás 2018.12.

Általános iskolás tanulóink jutalmazása iskolánkban havi rendszerességgel megtörténik. Az osztályfőnökök és az osztályközösség által jutalmazásra javasolt diákjaink december 17-én 14 órakor Érden, a Szepes Gyula Művelődési Házban a Zabszalma Együttes karácsonyváró koncertjén vehetnek részt. A jutalmazottaknak gratulálunk és jó szórakozást kívánunk!

Szülőklub foglalkozás 2018.12.

Munkacsoportunk a 2018-as év utolsó foglalkozását december 7-én (pénteken) 10 órától tartja. Ezen a napon egy kellemes, kötetlen beszélgetésre és egy jó hangulatú közös közös adventi készülődésre, kézműveskedésre várjuk az érdeklődő szülőket. Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánunk ezúton is!

Mikulás ünnepség 2018.

Iskolánk Mikulás ünnepségét 2018. december 6-án délután rendezzük meg az intézményünk ebédlőjében. A tanulók zenés műsora mellett idén is a bábcsoport előadása és a felnőttek ajándék mesejátéka színesíti majd a programot. A szervező 5. és 6. osztály nevében vidám készülődést és örömteli várakozást kívánunk!

Színvarázs zenekar fellépései 2018.12

A zenekar számára az adventi készülődés, mindig sok fellépést is jelent. Decemberi fellépéseik a következőképpen alakulnak: december 1. – Sárbogárd, FMPSZ (Fogyatékkal élők világnapja) december 5. – Martonvásár, Harmónia Gondoskodás Idősek Otthona december 7. – Ajka, Molnár Gábor Műhely Alapítvány (Mikulás ünnepség) december 9. – Martonvásár, BBKK (Szeretetvendégség) december 13. – Tárnok, II. Rákóczi Ferenc Általános…

Jutalom színházlátogatás 2018.11.

Általános iskolás tanulóink jutalmazása iskolánkban havi rendszerességgel megtörténik. Az osztályfőnökök és az osztályközösség által jutalmazásra javasolt diákjaink november 19-én 14 órakor Érden, a Szepes Gyula Művelődési Házban tekinthetik meg A székely menyecske meg az ördög c. népmesét Fabók Mancsi Bábszínháza előadásában. A jutalmazottaknak gratulálunk és jó szórakozást kívánunk!

Nyílt nap a Készségfejlesztő Iskolában – 2018.11.

Intézményünk Készségfejlesztő Iskolájában 2018. november 28. 9 órakor nyílt napot tartunk. A résztvevők részletes tájékoztatást kapnak a képzésről és Munkahelyi Gyakorlati Programunkról. Előzetes bejelentkezés és egyeztetés alapján biztosítjuk a látogatást, melyet iskolánk elérhetőségein megtehetnek november 27-ig.

Őszi szünet 2018.

Kedves Gyerekek és Szülők! Az idei tanév őszi szünete 2018. október 29-től november 2-ig tart. Kollégista tanulókat november 4-én (vasárnap) 14:00-tól tudjuk fogadni. A tanítás november 5-én (hétfőn) 8:00-kor kezdődik. Jó pihenést mindenkinek!

Jutalom színházlátogatás 2018.10

Általános iskolás tanulóink jutalmazása iskolánkban havi rendszerességgel megtörténik. Az osztályfőnökök és az osztályközösség által jutalmazásra javasolt diákjaink október 15-én 14 órakor Érden, a Szepes Gyula Művelődési Házban tekinthetik meg a Csengő-bongó királyság c. mesejátékot a Fogi Színház előadásában. A jutalmazottaknak gratulálunk és jó szórakozást kívánunk!