Színvarázs zenekar Erdélyben 2018.

Iskolánk Színvarázs zenekara után Napsugár tánccsoportunk is meghívást kapott a 7. Outsider Music Festre. A két csoport április 26-30-ig vesz részt Erdélyben a sepsiszentgyörgyi Szent György napok keretében megrendezésre kerülő nemzetközi találkozón. Ezúton is köszönjük a meghívást. Jó utat és sok sikert kívánunk a zenekarnak és a tánccsoportnak!

Házi szavalóverseny 2018.

Iskolánk házi szavalóversenyét az idei tanévben április 24-én 9:00-kor rendezzük meg. Az általános iskola és a készségfejlesztő iskola tanulói 3 korcsoportban mutathatják be vers- és prózamondó tudásukat. Szép napot és sok sikert kívánunk mindenkinek!

Szülőklub foglalkozás 2018.04.

Munkacsoportunk a 2017/2018-as tanév áprilisi foglalkozását április 20-án (pénteken) 9 órától tartja. Ezen a napon egy kellemes, kötetlen beszélgetésre és egy jó hangulatú közös munkálkodásra, udvar szépítésre várjuk az érdeklődő szülőket. Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk!

Tavaszi erdei iskola 2018.

Iskolánk négy osztálya vesz részt április 16-23-ig – Gánton a Fecskepalotában – a tavaszi erdei iskolai programban. Minden csoportnak és a kísérőknek kellemes időtöltést, vidám táborozást kívánunk!

Jutalom színház 2018.04.

Általános iskolás tanulóink jutalmazása iskolánkban havi rendszerességgel megtörténik. Az osztályfőnökök és az osztályközösség által jutalmazásra javasolt diákjaink április 16-án 14 órakor Érden, a Szepes Gyula Művelődési Házban tekinthetik meg a KOLONTOS PALKÓ – mesejátékot a Nektár Színház előadásában. A jutalmazottaknak gratulálunk és jó szórakozást kívánunk!

Koncz Dezső Tanulmányi Verseny – regionális forduló 2018.

Iskolánk csapata 2018. április 9-én hétfőn vesz részt a XXXIV. Koncz Dezső Országos Tanulmányi Verseny regionális fordulóján. A fordulóban több regionális intézmény csapatával versenyezhetnek az első helyért, aminek eredményeként részt vehetnek az országos fordulón. Minden résztvevő csapatnak jó felkészülést és sikeres versenyzést kívánunk!