Színvarázs zenekar fellépései 2018.12

A zenekar számára az adventi készülődés, mindig sok fellépést is jelent. Decemberi fellépéseik a következőképpen alakulnak: december 1. – Sárbogárd, FMPSZ (Fogyatékkal élők világnapja) december 5. – Martonvásár, Harmónia Gondoskodás Idősek Otthona december 7. – Ajka, Molnár Gábor Műhely Alapítvány (Mikulás ünnepség) december 9. – Martonvásár, BBKK (Szeretetvendégség) december 13. – Tárnok, II. Rákóczi Ferenc Általános…

Jutalom színházlátogatás 2018.11.

Általános iskolás tanulóink jutalmazása iskolánkban havi rendszerességgel megtörténik. Az osztályfőnökök és az osztályközösség által jutalmazásra javasolt diákjaink november 19-én 14 órakor Érden, a Szepes Gyula Művelődési Házban tekinthetik meg A székely menyecske meg az ördög c. népmesét Fabók Mancsi Bábszínháza előadásában. A jutalmazottaknak gratulálunk és jó szórakozást kívánunk!

Nyílt nap a Készségfejlesztő Iskolában – 2018.11.

Intézményünk Készségfejlesztő Iskolájában 2018. november 28. 9 órakor nyílt napot tartunk. A résztvevők részletes tájékoztatást kapnak a képzésről és Munkahelyi Gyakorlati Programunkról. Előzetes bejelentkezés és egyeztetés alapján biztosítjuk a látogatást, melyet iskolánk elérhetőségein megtehetnek november 27-ig.